Rreth nesh

Loncom është pjesë e tregut Kosovar qe nga viti 1998 si kompani qe meret me tregtimin me shumicë dhe pakicë të pompave të ujit , hidroforëve , aksesoreve dhe te gjitha materialeve tjera përcjellëse për pompat e ujit. Synimi kryesor i kompanise është të rrisim shitjen e produkteve kualitative në tregun vendorë dhe atë fqinjësor. […]

Më shumë
Misioni ynë

Missioni ynë është të ofrojmë produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë për klientët tanë dhe të jemi një partner i besueshëm në fushën e pompave të ujit.