Korporata Energjetike e Kosoves

Kontrata: 2021 - Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkeses korporaten energjetike te Kosoves

Kompleksi Memorial Adem Jashari

Kontrata: Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave.

Federata E Futbollit e Kosoves

Kontrata: 2021 - Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave.

Albi Mall & Albi Market

Kontrata: 2016 - Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkeses Albi Mall

Swiss Center Prishtine

Kontrata: 2022 - Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave

Kompleksi "Kodrina" , Tregtia

Kontrata: 2021 - Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave

Airoporti International i Prishtines

Kontrata: 2020 - 2022 Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave

Ambasada Amerikane Ne Kosove

Kontrata: 2020 - 2025 Loncom Furnizon me pompa te ujit dhe materiale percjellse sipas kerkesave